Snart dags för invigning av Mötesplats Mariatorget

I början på 2021 påbörjade Stadsmissionen en omfattande men varsam ombyggnation av S:t Paulskyrkan vid Mariatorget – en upprustning där Wallfast varit huvudpartner. Nu närmar sig renoveringen sitt slut och verksamheten på Mötesplats Mariatorget planeras att komma igång i december. Linda Larsson är chef på Mötesplats Mariatorget och ser fram emot att kunna öppna dörrarna igen.

Placeholder-bild

Den tidigare kyrkans arkitektur är bevarad men ombyggd för att passa den nya verksamhetens behov. Rendering: Spridd.

Vad planerar ni till invigningen?

– Vi har inte satt alla detaljer kring invigningen än men kommer att bjuda in till flera spännande aktiviteter under hela december. De som är intresserade kan hålla utkik i våra kanaler, säger Linda Larsson.

Hur kommer verksamheten se ut när ni öppnar?

– Det blir en plats för samtal, gemenskap, kunskapsutbyte och nätverksskapande. Vi kommer att ha en bredd av aktiviteter där besökarna får möjlighet att inspireras, skapa, äta och dela sina erfarenheter under generösa öppettider. Det är även en plats som man kan söka sig till för stillhet, utan krav på delaktighet.

Kommer Mötesplats Mariatorget vara öppen för alla?

– Ja, alla är välkomna till Mötesplats Mariatorget! Vår förhoppning är att skapa en plats för möten mellan människor i olika livssituationer.

Källa: Mitt kvarter 2, 2022
Foto: Rendering: Spridd

logotyp
Menhammar stuteri på Facebook

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Wallfast AB, alla rättigheter reserverade