App håller koll på el

Greenely har utvecklat en app där du kan se hur mycket el du förbrukar i just din lägenhet, och får förslag på hur du kan minska förbrukningen.

Placeholder-bild

Sedan 2017 har alla svenska hushåll rätt till sin egen eldata, och det innebär att du kan se exakt hur mycket el du gör av med i din lägenhet. Greenely är ett företag som tar vara på den här datan och Wallfast har ett samarbete med dem.

I deras app kan du gratis följa din elförbrukning timme för timme och på så sätt få större kontroll över både din klimatpåverkan och elfaktura. Appen varnar dig till exempel när elanvändningen går upp onormalt mycket och ger dig tips på hur du kan minska ditt energianvändande – som att diska smartare, laga mat på eftervärme eller möblera energismart!

Du kan också se när elen är som dyrast direkt i appen. Om du har ett elavtal med timpris kan du då välja att dra ner på användningen vissa tider för att minska dina kostnader. Greenely har även ett eget elavtal, som är helt frivilligt att ansluta sig till.

Läs mer på greenely.com Länk till annan webbplats. eller ladda ner appen direkt på Google Play eller Appstore, kostnadsfritt. Endast den person som står skriven på elavtalet kan registrera sig som användare på Greenely-appen.

Få koll på din elförbrukning – timme för timme

Hyresgästernas deltagande är givetvis frivilligt och ansvariga för appen och dess innehåll är helt och hållet Greenely.

logotyp
Menhammar stuteri på Facebook

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Wallfast AB, alla rättigheter reserverade